takanori yamane photo

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山根尊典ブログ 「長笛楽手的旅行箱by Takanori Yamane」 へ(写真をclick) 多信息!
一般社団法人日本フルート協会理事 国際部部長。TAKANORI Fred YAMANE has Performed in Australia, Brazil, China, Italy, Peru Taiwan, US and Japan. is a graduate of the Juilliard where he studied with Julius Baker. gives the series of solo recitals every season in Tokyo, Hokkaido, Ibaraki and Yamaguchi. also frequently performs chamber music with musicians from Metropolitan Opera orchestra in New York.He was offered works by Gary Schocker (Fraternal Twins2007 and Still Airheads 2010), Yasuhisa Tohma (Nocturn 2013), Toshiaki Komori (L'impulison Gelee 2012,Trouver de L'eau dans La Dune 2017) and Satoru Ikeda (Solitude 2012 and the Salutation 2013). his recordings can be found on the Dolce Music Production label, the Eyebright label and the EIN Records. Has given masterclasses at National University of Chiayi in Taiwan and National Concervatory of Music Lima in Peru and Arts Seminar in Guanhzou, China.Currently he is a member of Philharmonic Chamber Soloists TAIPEI(Taiwan),The International SUPERFLUTES(USA),NFA International liaison and a board member of Japan Flutists Association Head of International Liaison Committee.

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2009年11月4日水曜日

チムサーチョイあたりで


昨日演奏会の帰り久々に「沖縄わした」ショップで買出しをしてきました。
おめあては泡盛、モズクにソーキ。黒糖ピーナッツなどなど。
初めて「生」ソーキそばを買ってきましたが、これがSo-Gooood! 

これまでは「半生」の物を買っていましたがやっぱり生でなきゃ!でした。
本場サン食品のお品。

食べながら気づきました。スープの味がチムサーチョイ(九龍)あたりで食べるイカ団子ラーメンのスープとそっくりです。南方系は魚ダシがよく効いています。